18 жовтня 2019 року у Дрогобицькому професійному політехнічному ліцеї відбувся ХI Міжнародний фестиваль "Український вареник - символ родинної кухні".
Учні нашого училища: Гатлан Ірина, Шевців Анастасія (з групи ПО-37) під керівництвом майстра виробничого навчання Олеярник Оксани Степанівни готували такі смаколики:
* вареники з сирно-гарбузовою начинкою, які подавали з обліпиховим соусом;
* вареники з сирною начинкою з кропом і тмином, які подавали з вершковим маслом;
* вареники з гречаного борошна з начинкою (печінка кроля), які подавали з грибним соусом
За участь у фестивалі наші кухарі нагороджені грамотою у номінації "За відродження старовинних рецептур української кухні".
Учні групи ПО-37 Пастернак Аліна, Плуцінський Мартін, Березівський Максим презентували страви локальної кухні.