Старший майстер кулінарного напрямку.
Педагогічний стаж – 22 роки.
Освіта: повна вища, Факультет післядипломної освіти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, 2008, кваліфікація вчителя трудового навчання, креслення і безпеки життєдіяльності ЗОШ другого і третього ступенів; Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, 2006, напрям підготовки «Педагогічна освіта», кваліфікація бакалавра педагогічної освіти, вчителя професійного навчання; Львівський технікум громадського харчування, 1993, спеціальність «Технологія приготування їжі та організація громадського харчування», кваліфікація техніка-технолога.
Робітничі розряди: кухар п’ятого розряду, кондитер четвертого розряду.
Презентація досвіду роботи
Конкурси та заходи