Майстер виробничого навчання професій кулінарного напрямку.
14 тарифний розряд.
Педагогічний стаж – понад 40 років.
Освіта: повна вища, Львівський торгово-економічний інститут, рік закінчення – 1983, товарознавство і організація торгівлі продовольчими товарами; Львівський кооперативний технікум, 1978, технологія приготування їжі.
Робітничі розряди: кухар п’ятого розряду, кондитер четвертого розряду.
Презентація досвіду роботи
Відкриті уроки
* Здатність готувати страви з яєць, молока та молочних продуктів
* Приготування вафельного тіста та виробів з нього
* Приготування макаронних виробів та страв з макаронних виробів
* Приготування пісочного тіста та печива виємного і нарізного
* Приготування пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього
Відеоматеріали
Доповіді
Позаурочні заходи