Майстер виробничого навчання професій кулінарного напрямку.
12 тарифний розряд.
Педагогічний стаж – 14 років.
Освіта: повна вища, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, рік закінчення – 2011, спеціальність «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова та література», кваліфікація вчителя української мови, української і зарубіжної літератур загальноосвітньої школи другого та третього ступенів.
Робітничі розряди: кухар четвертого розряду, кондитер четвертого розряду, офіціант четвертого розряду, бармен четвертого розряду.
* Життєва компетентність – здатність здобувачів освіти розв’язувати життєві проблеми
* Формування професійних здібностей здобувачів освіти як майбутніх фахівців кулінарного напрямку
* Підвищення якості професійної підготовки робітничих кадрів в умовах виробництва
* Модернізація змісту професійної підготовки кваліфікованих робітників
* Навчання самоконтролю учнів у процесі виробничого навчання