Майстер виробничого навчання професій кулінарного напрямку.
14 тарифний розряд.
Педагогічний стаж – 31 рік.
Освіта: повна вища, Полтавський кооперативний інститут, рік закінчення – 1998, спеціальність «Технологія громадського харчування», кваліфікація інженер-технолог.
ДДПУ ім. І. Франка, рік закінчення – 2005, спеціальність «Практичний психолог в закладах освіти»
Робітничі розряди: кухар четвертого розряду, офіціант четвертого розряду.
Завідувач кухні лабораторії.
* Адаптація здобувачів освіти І курсу до навчання
* Використання нетрадиційних форм проведення уроків у процесі виробничого навчання
* Особливості проведення нестандартних уроків у ПТНЗ
* Сучасні підходи до організації проведення уроку виробничого навчання
* Шляхи підвищення конкурентоспроможності випускника ЗПТО в сучасних умовах